Колаж БулфотоЗдравният министър отново разбуни духовете и си навлече гнева на

...
Колаж БулфотоЗдравният министър отново разбуни духовете и си навлече гнева на
Коментари Харесай

СЗБ и БАЗ: Кацаров, махай се

Колаж Булфото

Здравният министър още веднъж разбуни духовете и си навлече гнева на ресторантьорите.

СЗБ и БАЗ излязоха с позиция по отношение на изявленията на Стойчо Кацаров, който тази сутрин гостува в БНТ  и сподели, че няма да допусне учебните заведения да са затворени, а кръчмите отворени, написа plovdiv24.bg.

Ето какво се споделя в позицията на СЗБ и БАЗ:

Тази заран краткотрайният здравен министър Стойчо Кацаров отново се изплю върху нашия отрасъл! " Няма да позволи да са отворени кръчмите, учебните заведения не “, изохка се той.

В миг, в който въпреки всичко стартираха някакви диалози с страната за обединяване към компромисни решения, които да разрешат на бизнеса да работи относително обикновено и да се обединим към ограничения, които биха имали действителен резултат в битката с COVID-19, Кацаров още веднъж подсети за себе си със основаването на разграничителни линии в обществото!

Отдавна ни омръзна от това надменно отношение на управляващите към сектора ни! Ние сме работодатели и бизнесмени, които дават работа на стотици хиляди родители, чиито деца вървят на учебно заведение! За никого не е загадка, че се чака повишение на заболеваемостта след пускане на образователната година. Но ние в никакъв случай няма да призовем за затваряне на учебните заведения, тъй като образованието на нашите деца е значимо преди всичко за самите тях и техните родители, а на последващо за страната, нейната демография и стопанска система.

Остро осъждаме разграничителните линии, които чертае Кацаров в обществото, само че този вид държание, което е реалност още преди той да бъде назначен за министър, изясняват тоталния неуспех на имунизационната акция и оправянето с пандемията.

Макар да сме наясно, че няма да стане, по неразбираеми за нас аргументи, ОСТАВКА, Кацаров!

Учениците би трябвало да учат присъствено, а бизнесът би трябвало да работи!

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР